glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

11. maj 2007

Fejende flot karneval

 

KARNEVAL: Vejrguderne var Glejbjerg mildt stemt, da det store jubilæumskarneval løb af stabelen.

 

Forrygende, festligt og fabelagtigt!

 

Sådan var indtrykket, da et overvældende omfangsrigt og kreativt udsmykket karneval skridtede gennem Glejbjerg fredag den 11. maj. Over 150 børn og personale fra byens dagpleje, børnehave og skole-/fritidsordning deltog i festlighederne.

 

En stor gruppe skoleelever og andre lokale var til lejligheden mødt op for at akkompagnere børnenes karnevalssange med trommer og andre instrumenter.

 

Dagplejen og SFO Myretuen havde valgt at lave en kavalkade over de seneste 10 års udklædningstemaer i anledning af karnevallets 10 års jubilæum, mens børnehaven havde fundet på et helt nyt tema - mus i osten.

 

I karnevallet kunne man bl.a. finde mariehøns, dyrepassere med deres dyr, frugt, vikinger, fodboldspillere, kongeligt bryllup, kejserens nye klæder, sørøvere med deres skib og mange, mange flere.

 

Overalt i byen var flagene hejst og rigtigt mange var mødt frem på fortovet for at følge optoget helt fra Dagli’ Brugsen til skolegården. I skolegården var der dækket op til stort kaffebord - gratis for alle.

 

Lalandia-klovnen Niels Plys underholdt store og små i en halv times tid fra kl. 15.30 og efter flere ekstranumre kunne han trække sig tilbage med publikums ros i baglommen.

 

Niels Jørgen Pedersen var auktionarius, da der blev holdt auktion over indkomne effekter til fordel for næste års karneval. Blandt effekter var bl.a. kunst fra den tidligere smedie og en til lejligheden udført smuk og lækker piratlagkage.

 

Hele festen sluttede af med fællesspisning til medbragt mad eller kulinariske oplevelser fra den opstillede pølsevogn. Enkelte spøgefulde sjæle funderede over, om pølsevognen mon var stillet op til en fremtidig skolemadsordning...

 

Tak for en flot og festlig dag.

 

Læs mere

10 år med karneval - nyhed af 3. maj 2007

Karnevalsplakaten (PDF)

www.nielsplys.dk

Fotos fra karneval 2006

 

 

 

 

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010