glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

2. maj 2007

10 år med karneval

 

KARNEVAL: Fredag den 11. maj holdes det store jubilæumskarneval sammen med børnenes sommerfest.

 

Karneval, sommerfest og fællesspisning.

 

Det er blot nogle af ingredienserne i det store jubilæumsarrangement i anledning af 10 års jubilæet for karnevalsoptoget i Glejbjerg. Jubilæet fejres fredag den 11. maj.

 

Programmet starter med karnevalsoptoget, som går fra Dagli’ Brugsen kl. 14 over Grenevej og Borgergade til Torvet, hvor der gøres et stop for at synge et par sange. Åstrup Skole og et sammensat orkester sørger for det musikalske akkompagnement.

 

Karnevalsudvalget henstiller til, at der ikke parkeres på torvet overfor Andelskassen i tidsrummet kl. 14-15.30, ligesom det er vigtigt, at børnene ikke tages ud af optoget. Har dit barn behov for din nærhed, er du velkommen til at gå med i stedet.

 

Herefter begiver optoget sig af Bøgelund til Skolegården, hvor alle børn samles med deres familie. Lalandia-klovnen Niels Plys går på scenen kl. 15.30 og giver prøver på sine evner som klovn, bugtaler og tryllekunstner.

 

Hele eftermiddagen er der gratis kaffe og kage til de voksne og saftevand til børnene. Ved kagebordene er der opsat raslebøsser, hvis nogle ønsker at støtte karnevalskassen.

 

Klokken 16 starter den store auktion til fordel for næste års karneval. Der kan bydes på de indkomne effekter – har du effekter, du ønsker at skænke, kan du kontakte Lene Clausen på tlf. 7519 8406.

 

Pølsevognen åbner kl. 16.30, hvor det er muligt at købe lidt til aftensmaden. Alle er velkomne til selv at medbringe en madkurv, så festlighederne kan forlænges med kulinariske fornøjelser også.

 

Alle er velkomne til at deltage i karnevalsoptoget – der deltager bl.a. grupper fra dagplejen, børnehaven og SFO Myretuen. Ønsker du også at deltage i optoget, kan du kontakte Henni Hansen på tlf. 7519 8144 for yderligere information og tilmelding.

 

Alle er velkomne til at komme forbi og kigge på og deltage i aktiviteterne ved skolen efter optoget.

 

Vi opfordrer til at hejse flaget og gøre dagen festlig.

 

Læs mere

Karnevalsplakaten (PDF)

www.nielsplys.dk

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010