glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

22. januar 2010

Frisk, fræk og faglig pædagog søges til Myretuen

 

SFO: Tidsbegrænset pædagogstilling opslås fra 1. februar i SFO Myretuen i Glejbjerg.

 

Så er der arbejde i Glejbjerg til en frisk, fræk og faglig pædagog 25–30 timer pr. uge i en tidsbegrænset stilling 1. februar til og med 30. juni 2010. Arbejdet finder sted i tidsrummet kl. 11–17.15.

 

Myretuen er en SFO, der ligger i Vejen kommune tæt på motorvej,  med pt. 65 børn i alderen 5 til 12 år (1. april 85 børn). Vi har eget hus med en pragtfuld have + et dejligt træhus med brændeovn.

 

Gymnastiksalen bruger vi hver dag samt hallen 2 dage om ugen. Vi er en blandet personalegruppe med hver vores styrke sider og interesser. Sammen er vi kanongode og rummer bredt vores forskellige børn og hinanden.

 

Vi vægter en god kommunikation blandt børn og voksne højt. Vi vægter, at både børn og personale har det sjovt i et hus, hvor man aldrig ved, hvad det næste er, der sker. Altså vi kan lide, at der sker noget – samtidig med, at en stille dag også nydes ind i mellem.

 

Vores nye voksne skal  være havemyre – det vil sige, at du får ansvaret for haven og de børnene, der er der. Du skal være bevidst om din profession og arbejde derefter, skal kunne lide at arbejde ude i næsten alt slags vejr og være empatisk, smilende, glad og imødekommende.

 

Du skal kunne arbejde selvstændigt med ca. 15-20 børn og støtte op om deres og voksnes ideer. Du skal være god til at lytte og kunne forvalte denne viden. Derudover skal du kunne lave mad over bål og have praktisk håndelag for, hvad der skal ordnes af ting i en SFO’en

 

Hviler du i dig selv og kan du se muligheder i en Myretue, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi vil gerne give dig mulighed for at se SFO'en, inden du søger. Ring derfor til leder Ilse Due på 2734 6848 for at aftale tidspunkt . 

 

Ansøgning og relevante papirer sendes til Åstrup skole Bøgelund 6, 6752 Glejbjerg, tlf. 75198436, så den er os i hænde senest fredag d. 29. januar 2010.

 

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010