glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

13. marts 2010

Koncert-succes igen

 

KONCERT: Everybody's talking på Hotel Glejbjerg

 
Ja " alle taler om det", hvordan kan I i Glejbjerg skaffe jer så store navne, som tilfældet er. Svaret er at man i Horsens havde en mand, der skaffer de store navne, men i Glejbjerg har vi Jan Hansen, som er den, der har fingeren på de gode navne, der igennem årene har været på plakaten.

Fredag var der igen fuldt udsolgt til koncerten med Everybody talking, som trioen hedder. De lavede deres første CD i 2004, og den førende legende er Billy Cross, som spiller sammen med Jimmy Colding og Lars Maasbøl. Billy Cross er 63 år, med stor hvid hårpragt, har en lang rockkarriere bag sig, spillede fra 1977-79 med Bob Dylans band; de spillede for ikke mindre end 500.000 tilskuere.

Her på Hotel Glejbjerg var der fuldt hus, ca. 180, men bifaldene for Billy Cross og Lars Maasbøls fine guitarspil, til sanger Jimmy Coldings specielle stemme, fik taget til at lette, næsten som reklamen for Tuborgspåskebryg, da ræven kommer ind i hønsehuset! Vi blev alle godt underholdt, med små anekdoter, nogle mente mandehørm,  men  både tonerne fra Midnight Cowboy og Garden Party fik flere til at synge og gynge med, hvorfor trioen blev på scenen til 2 fremkaldelser! Det var en aften med masser af steelguitarmusik, som kun en amerikaner  kan spille det - Flot aften, nu venter vi på Dodo, som laver akustisk koncert den 29. oktober, og billetsalget åbner torsdag den 25. marts.

 

Foto og tekst : Heine Fricke

 


 

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 12. februar 2010