glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

4. marts 2009

Venner, motion og leg på fodboldskolen

 

GSF: Glejbjerg Sportsforening er igen i uge 32 vært for DBU's Fodboldskole. Tilmeld fra 12. marts.

 

DBU's Fodboldskole er den originale, danske "Fodboldskole". I uge 32 kan du være med på Glejbjerg Stadion.

Fodboldskolen er for alle drenge og piger født 1995-2001 og afvikles i dagtimerne fra mandag til fredag. Principperne for aktiviteterne på fodboldskolerne er "leg, underholdende træningsøvelser og spil med bolden i centrum".

 

Køb din billet i god tid og vær med i konkurrencelodtrækningen om en træning med Landsholdet. Hver tirsdag fra og med uge 12 til og med uge 19 trækkes der lod om 2 pladser på træningsbanen med landsholdet. Læs mere om konkurrencen her.

 

Siden de første 84 fodboldskoler i sommeren 1993 er over end en kvart million børns og unges oplevelser garanti for store fodboldoplevelser og kvaliteten på DBUs Fodboldskole.  I sommeren 2008 deltog 25.435 glade børn og unge på de i alt 235 Fodboldskoler.

 

Det handler både om fodbold og om vennerne, når DBU for 17. år sparker sommerens fodboldskoler i gang landet over. I år holdes der 237 fodboldskoler rundt om i det danske sommerland og det er rekord.

 

Kan du ikke vente, til sommerferien starter, kan du allerede fra i dag både se og opleve DBUs Fodboldskoler på tætteste hold på DBUs nye fodboldsite – www.dbufodboldskole.dk. Her kan du høre fra dem, der allerede har været på en fodboldskole, se mere om, hvordan det foregår til træningen og læse om årets tema – SPIL!

 

Alt dette får du: En spændende uge med fodboldtræning og sjov. Landsholdets udebanesæt fra adidas (T-shirt, shorts, strømper), diplom, drikkedunk, select fodbold, sponsorgave og nye venner.

 

Du kan tilmelde dig - eller dit barn - via www.BILLETnet.dk, tlf. 7015 6565 eller på posthuset. Billetsalget til Fodboldskolen i Glejbjerg starter torsdag d. 12. marts kl. 10.

 

Billetsalget slutter, når der er solgt 27.000 billetter i Danmark, dog senest torsdag den 23. april. Prisen for DBU Fodboldskole er kr. 649,- kr. (gebyr udgør kr. 29,-).

 

Læs mere

Glejbjerg Sportsforening

Græsset trives under fodboldstøvlerne - nyhed af 6. august 2008

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010