glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

21. januar 2009

Træn med det rigtige landshold

 

GSF: Ved hurtig tilmelding til fodboldskolen deltager du i konkurrencen om en landsholdstræning.

 

I uge 32 afholder DBU, i samarbejde med Glejbjerg Sportsforening, fodboldskole på Glejbjerg Stadion.

 

Tilbuddet er åbent for tilmelding for børn og unge, der såvel i forvejen spiller fodbold i en klub, som dem der bare gerne vil være med til en sjov fodbold-uge i sommerferien.

 

Skolerne gennemføres i samarbejde med lokale fodboldklubber, og fungerer som et alternativ og supplement til den traditionelle træning i fodboldklubberne.

 

Der udsendes ultimo februar postkort omhandlende tilmeldingen til DBUs Fodboldskole. Postkortet sendes til alle klubber med ungdomsfodbold, samt direkte ud til alle børn, som deltog i 2008.

 

Piger på Fodboldskole? Ja, absolut! 

I takt med at flere og flere piger vælger at spille fodbold, er der også flere, der vælger at tage på fodboldskole i deres sommerferie. Når grupperne på fodboldskolerne bliver sammensat, prioriterer vi at pigerne så vidt muligt kommer i rene pigegrupper på de enkelte fodboldskoler.

 

Uanset om du er dreng eller pige, så kan du være med i årets konkurrence. Tilmeld dig DBU's Fodboldskole i de første to uger af billetsalget. Så deltager du i konkurrencen om to gange otte pladser på træningsbanen med landsholdet.

DBU trækker lod om i alt 16 pladser på træningsbanen med det rigtige landshold. Alle vindere får udleveret et sæt træningstøj fra Adidas, og klæder om i omklædningsrum ved landsholdets træningsbane. 

Inden Jon Dahl Tomasson, Dennis Rommedahl, Jesper Grønkjær og de andre "rigtige" landsholdsspillere går i gang med den hårde træning, som kun er for voksne, professionelle fodboldspillere under ledelse af landstræner Morten Olsen og assistenttræner Peter Bonde, er der lagt op til en uforglemmelig oplevelse med landsholdsspillerne på træningsbanen.  

Derefter fortsætter træningen af Fodboldskole-vinderne på banen ved siden af landsholdet under ledelse af en af DBUs talenttrænere. 

Du kan tilmelde dig - eller dit barn - via www.BILLETnet.dk, tlf. 70 15 65 65 eller på posthuset. Billetsalget til Fodboldskolen i Glejbjerg starter torsdag d. 12. marts kl. 10.

 

Billetsalget slutter, når der er solgt 27.000 billetter i Danmark, dog senest torsdag den 23. april. Prisen for DBU Fodboldskole er kr. 649,- kr. (gebyr udgør kr. 29,-).

 

Og husk: Fodboldskolen i Glejbjerg finder som altid sted i uge 32.

 

Læs mere

Glejbjerg Sportsforening

Græsset trives under fodboldstøvlerne - nyhed af 6. august 2008

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010