glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

9. maj 2007

Sidste nyt på Glejbjerg.dkglejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

 

GLEJBJERG.DK: Du kan holde dig ajour med aktiviteter i byen og du kan følge aktuelle projekter her på siden.

 

Glejbjerg – en landsby mod nye tider!

 

Det er Glejbjergs slogan og det følger www.glejbjerg.dk nøje. Vi forsøger at holde dig ajour med aktiviteter og begivenheder i byen, ligesom siden her gerne skulle informere dig om stort og småt i vores landsby.

 

I menuen til venstre kan du under ”Sidste nyt” finde nyheder i arkivet – på forsiden viser vi altid de tre seneste aktuelle nyheder. Vi tager meget gerne imod tips og emner til vore nyheder – skriv til os på lokalraad@glejbjerg.dk.

 

Aktiviteter og arrangementer kan du også finde i menuen til venstre – under ”Det sker”. Her oplister vi alle de begivenheder, vi kender til med Glejbjerg som centrum. Kriterierne er, at aktiviteten foregår i Glejbjerg eller at aktiviteten har en tilknytning til Glejbjerg, f.eks. en foreningsudflugt til en anden by eller lignende. Her modtager vi også gerne input fra dig på lokalraad@glejbjerg.dk.

 

Du kan også abonnere på det elektroniske nyhedsbrev, der udsendes hver torsdag her fra siden. Nyhedsbrevet indeholder links til nyheder fra ugen, der gik samt et link til ugens udgave af Mini-Bladet, som er Glejbjerg eget lille ugemagasin.

 

Desuden er der i nyhedsbrevet også et uddrag af de aktiviteter, der står for døren i Glejbjerg og omegn. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på lokalraad@glejbjerg.dk ved at oplyse din emailadresse.

 

Se også det sidste nye tiltag på Glejbjerg.dk – menuen ”Bo i Glejbjerg”, der bl.a. beskriver mulighederne for at købe byggegrunde i byen. Desuden er der beretninger fra bosættere, der har valgt Glejbjerg som deres base og du kan finde information om en velkomstfolder, der udleveres til nye tilflyttere.

 

Se dig lidt omkring på siden og send bare løs af dine gode idéer!

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010