glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

18. september 2008

Jubilar puster ud efter hektisk uge

 

GGI: Glejbjerg Gymnastik- & Idrætsforenings 100 års jubilæum blev fejret over en hel uge.

 

Med hjælp fra DGI startede GGI jubilæumsfestlighederne lørdag den 6. september med Gymnastik-karavanen, hvor halvtreds børn fik sved på panden og sjove oplevelser med hjem.

 

Siden fulgte den officielle jubilæumsreception med lagkager, taler og nostalgiske minder søndag den 7. september, hvor der også var show og gymnastik udført af tidligere topgymnaster fra ensemblet GYS samt det berømte talenthold fra Kolding, som også har optrådt i TV.

 

Mandag den 8. september stod der tennis opvisningskamp på programmet og trods store udfordringer med at få klargjort banen efter store regnskyl, var bolddrenge og -piger, publikum og 1.divisionsspillere fra Esbjerg klar til kamp kl. 17.50. Hvorefter himlen åbnede sig og endnu et voldsomt regnvejr forårsagede en aflysning.

 

Det slog dog ikke jubilaren ud og allerede tirsdag stod foreningen klar med Glejbjerg Open - en jubilæumsturnering i badminton. Godt og vel et dusin friske piger stod klar i Fritidscentret til et par timer med masser af motion, konkurrence og sjove bemærkninger.

 

- Der blev endda udtrykt ønske om at gentage turneringen, så det tager vi som et udtryk for, at det var sjovt, lød det fra arrangørudvalget.

 

Folkedanserudvalgets arrangement med spillemandsgruppen Revl & Krat i hallen onsdag aften blev en stor succes med over 100 deltagere. En times god underholdning startede med musik og fællessang og dernæst Birgit og Calles kaffebord med chokolade- og æblekage. Efter kaffen spillede Revl & Krat op til lette folkedanse og alle fik sig godt rørt.

Efter en kort velkomst af formand Ulla Schmidt lørdag den 13. september startede en kanonfest, hvor alle virkelig morede sig. Maden fra Rødding/Glejbjerg Hotel var god og baren havde stor søgning.


Alley-Cats spillede dejligt til maden og efterhånden steg stemningen til uanede højder. Gang på gang røg 150 arme i vejret på tælling under en skålesang. Dansen gik vildt til den gode musik, og Alley-Cats måtte slutte af med op til flere ekstranumre med alle på dansegulvet. Det var svært at få de sidste opstemte gæster sendt hjem.

 

En festlig afslutning på en god uge.

 

Læs mere

www.alley-cats.dk - fotos fra jubilæumsfesten 13. september

Børnekaravanen gav voksentid - nyhed af 10. september 2008

Kom med til den store jubilæumsfest - nyhed af 28. august 2008

Forrygende jubilæumsuge i vente – nyhed af 20. august 2008

Jubilæumsprogrammet (PDF)

Jubilæumsbadminton

Glejbjerg Gymnastik- & Idrætsforening

 

 

Foto: Henrik Ottosen & Ronen Fichman

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010