glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

Marcipanroulade og vandkrig

 

FODBOLDSKOLE: Fodboldskolen i Glejbjerg sluttede af på traditionel manér - 96 børn og 11 voksne har haft en stor oplevelse. 

En af trænerne stillede beredvilligt sin bil til rådighed for et væddemål med spillerne på årets fodboldskole. Bilen blev trukket med rugbrødsmotor og mon ikke børnene vandt det væddemål? 

Ihvertfald har 96 børn vundet en lang række gode oplevelse i løbet af den uge, fodboldskolen har varet. De har spillet fodbold i mange timer iblandet sjove momenter som f.eks.rouladespisning. 

- Ja, rouladespisning med vaskeægte marcipanroulader var en af de nye discipliner i år, lyder det fra skoleleder Jeanette Josefsen med et smil i øjet. 

Onsdag aften arrangerede trænerteamet sammen med halbestyrerparret Calle og Birgit Junker grillaften, hvor ikke færre end 115 børn og voksne valgte at spise med. Traditioner er en stor del af oplevelsen ved Fodboldskolen og grill-aftenen er blevet en fast bestanddel i Glejbjerg-udgaven. 

Fredag stod i vandets tegn - himlen bidrog med lidt, fodboldbørnene med en hel del mere. Alle trænere, assistenter og lederen fik vand til den store guldmedalje - så er alt, som det plejer. 

96 trætte børn blev sendt hjem fredag eftermiddag - mætte af oplevelser. Det er vist godt, at de har en uge til at hvile ud i, inden den ”rigtige” skole slår dørene op igen. Så kan de også tænke tilbage på en sjov uge med mange minder - såvel om fodbold som de mere sociale dele. 

- Jeg har fået en masse nye venner, smiler Søren Kristoffersen, som deltog for første gang. 

Søren er deltager som yngste årgang 1998, mens de ældste deltagere er fra årgang 1992. Tropperne blev fordelt i 6 grupper af 6 trænere, 4 trænerassistenter og en skoleleder.

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010