glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

23. april 2009

Brugsen har kickstartet den positive spiral

 

DAGLI' BRUGSEN: To nye ansigter blev valgt til bestyrelsen på Brugsens generalforsamling 21. april.

 

120 borgere var mødt op til Dagli' Brugsens generalforsamling tirsdag d. 21. april. Og de lyttede til en kontant og ærlig formand, der lagde alle kortene på bordet.

 

- 2008 har været et sandt rædselsår for Dagli Brugsen i Glejbjerg, konstaterede Henrik Holtum med henvisning til et underskud på 300.000 kroner.

 

Svigtende brændstofsalg, negativ konjunkturudvikling, svind ved kasselinien og en ændret indkøbspolitik fra kommunen var nogle af de ord, formanden satte på grundene. Men bestyrelsen har taget skeen i den anden hånd og det første kvartal af 2009 har vist, at der stadig er grobund for en dagligvarebutik i Glejbjerg.

 

- Udviklingen er vendt og dermed tror vi på butikkens fortsatte eksistens, lød det konstruktivt fra revisor Svend Erik Prüsse.

 

Bestyrelsen og personalet har i løbet af 2008 iværksat forskellige tiltag for at tiltrække kunder og analysere, hvordan fremtiden kan se ud. Madpakkedag, Halloween, fremstilling af juledekorationer, ølsmagning var blot nogle af attraktionerne. En brugerundersøgelse gav også brugbare tips til forbedringer i butikken, så bestyrelsen ser med klare briller fremad.

 

- Vi skal dog ikke være blinde for, at lokalerne bagtil trænger til renovering og måske kunne det også overvejes i fremtiden at bygge helt nye, men det kræver en anden økonomisk konstruktion, måske i form af et investeringsselskab, lød fremtidstankerne fra formand Henrik Holtum.

 

Flere deltagere i generalforsamlingen kom med tips og idéer til bestyrelsen. John Kristensen fremhævede, at det er vigtigt med positiv omtale for at kickstarte en positiv spiral for dagligvarebutikken.

 

Heine Fricke og Peder Chr. Ottosen slog til lyd for at gøre mere ud af butikken som et socialt samlingspunkt, både med hensyn til skriftlig og ikke mindst mundtlig information. Måske kunne der opstilles caféborde, en opslagstavle, el.lign. Med små midler kunne butikken blive et nødvendigt informationscenter, hvilket også kunne tiltrække kunder.

 

Fire bestyrelsesmedlemmer var på valg og heraf takkede formanden farvel til Rita Hungeberg og Edith Knudsen, der efter en mangeårig indsats ønskede at træde ud. Genvalg blev der til Knud S. Hansen og Gertrud Sørensen, mens Ditlev Naismith og John Kristensen blev nyvalgt. Suppleant blev Preben Nielsen.

 

Læs mere

Dagli' Brugsen

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010