glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

17. december 2006

Skulderklap til populært par

 

BORGERFORENING: Ved borgerforeningens julearrangement i skolegården modtog halbestyrer Calle Junker og hans kone årets skulderklap.

 

En tidlig julegave.

 

Sådan betegnede halbestyrer Calle Junker hædersbevisningen, som han og hustruen Birgit modtog af Borgerforeningens formand, John Gammelgaard, søndag den 17. december i forbindelse med samme forenings julearrangement i skolegården.

 

Parret fik overrakt diplom og en flot buket som bevis på den store ære, det er at blive udvalgt blandt alle indstillingerne fra borgerne i sognet.

 

Mange var mødt op til julehygge og de fleste benyttede sig af muligheden for at varme de kolde fingre på en lun kop gløgg og dertilhørende æbleskiver. Niels Olesen skænkede gløgg, mens fru Lone tog sig af æbleskiverne, imens ordrerne strømmede ind.

 

Tombolaen blev flittigt besøgt af store og små - det var dog nødvendigt med lidt overvågning af de yngste, der ikke helt havde styr på, hvilke lodder, der gav gevinst og hvilke, der bare kunne kasseres. Erling Fåborg blev foreviget, mens han rodede skraldespanden igennem for det gevinstlod, yngstemand Morten netop havde ”kasseret”. Hvad gør man ikke for en godtepose med gevinster?

 

Børnene dansede om juletræet syngende om ”julebal i nisseland”, inden de fik vækket julemand med taktfaste tilråb. Han så en anelse søvnig ud efter den lange lur og han virkede noget forundret over, at sneen endnu ikke havde indfundet sig.

 

Fra hans store julesæk fremdrog han behændigt et tilsyneladende uendeligt antal slikposer til de mange artige børn, der havde fundet vej til skolegården.

 

Jo, nu er det ved at være jul!

 

   

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010