glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

13. december 2009

Tid til påskønnelse

 

BORGERFORENING: Julearrangementet var en stor succes for børn og voksne, og især én voksen blev fremhævet

 

Det klare vintervejr lokkede langt over hundrede børn og voksne ud at lede efter den sovende julemand. De fandt også hans kone - heldigvis - for hun havde sammen med skovens nisser gjort slikposerne klar.

 

Gørdings Decemberkor v. Pernille Troldborg leverede den ene lystige julesang efter den anden på Hotel Glejbjerg, og nogle af dem måtte tilhørerne også synge med på. Med utrolig energi fik korlederen det ca. 40 mand store kor til at yde deres bedste. Utroligt, at de efter kun 4 x 2 timers øvelse kunne levere en så flot præstation! Pianist var organisten fra Gørding Kirke, Jonatan Kagan.

 

Herefter uddelte borgerforeningens formand Ulla Olsen "Årets Skulderklap" - på basis af forslag fra lokalbefolkningen - til Jan Hansen, for det store arbejde han gør i "Kulturels Samråd" for at arrangere koncerter på Glejbjerg Hotel, som gør Glejbjerg kendt viden om. Der har været rigtig stor søgning til arrangementerne, og folk er kommet langvejs fra, for at være med til arrangementerne, som er en kæmpe succes. Jan Hansen fortjener stor anerkendelse for dette arbejde, som gør Glejbjerg kendt, lød det i begrundelsen. Jan takkede for påskønnelse og sagde - beskedent, at  alle arrangement i et lille samfund har betydning for dets overlevelse.

Foto: Heine Fricke

t

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010