glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

14. december 2008

Jul i Glejbjerg

 

BORGERFORENING: Julearrangement i ny form gav overvældende tilslutning.

 

Denne søndag var der stort arrangement i Glejbjerg, hvor man kunne komme med tog fra Glejbjerg til Ribe. Det havde 170 meldt sig til, og der var faktisk udsolgt allerede i sidste uge. Alle havde en god tur til Ribe, mange var i Domkirken og enkelte hele vejen op til tårnet, så man rigtigt kunne se ud over den juleklædte by.

 

Efter turen var der stort opløb på Glejbjerg Hotel, idet der var dækket op ved samtlige borde og borgerforeningen gav kaffe, kringle og sodavand. Børnene blev oprigtig overrasket, da Julemanden dukkede op med julegodter til alle børn.

 

Alle ventede spændt på udnævnelsen af Årets Skulderklap 2008, som i år gik til to personer, nemlig Ina Tofterup Andersen og Conny Callesen. Formanden John Gammelgaard Kristensen brugte følgende begrundelse:

 

"De to personer har for alvor sørget for at puste nyt liv i Glejbjergs hjemmeside med god og særdeles positiv opdatering. Da alle endnu ikke er online, sørger de også for at formidle nyheder og kommende arrangementer videre til Jydske Vestkysten. Alt bliver flittigt fotograferet og beskrevet med god journalistik, humor og positive briller. Arbejdet er helt frivilligt og ulønnet. Det skal påskønnes, da det vir' byen god reklame og positiv omtale." Det blev klappet længe for indsatsen.

 

 

Foto: Heine Fricke

 

 

Startside ] Sidste nyt ] Det sker ] Fremtidsdag ] Byfest09 ] Bo i Glejbjerg ] Lokalråd ] Ledige jobs ] Mini-Bladet ] Skole/Pasning ] Fritid ] Erhvervsliv ] Foreninger ] Links ] Om os ] videoklip ] Det skete ] Nyhedsbrev ]

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010