glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Lokalråd
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

23. juni 2008

Vagn Sørensen holdt båltale

 

Borgerforening: Tradition tro sendtes heksen til Bloksbjerg

 

Trods en strid blæst mødte et par hundrede Glejbjerg-borgere op, først på torvet, hvor børnene fik tændt fakler, og dernæst gik man i samlet flok gennem byen efter bilen med spillemændene på ladet. Fakkeltoget stoppede på kirkestien, hvor bålet var lagt tilrette og heksen ventede på toppen.

 

Bålet tændtes af børnenes fakler, folk sang midsommervisen mens orkestret spillede til og dernæst holdt Lokalrådsformand Vagn Sørensen båltalen.

 

Først kom han ind på den gamle overtro og de sagn, der knytter sig til midsommernatten. Senere i talen gjorde han opmærksom på, vi skal ikke tro nogle kommer og forærer os de ting, vi gerne vil have, vi skal selv arbejde for det. Vagn sluttede af med at opfordre folk til at værdsætte alle de gode ting, vi allerede har i Glejbjerg.

 

Mens bålet brændte ned, børnene legede eller lavede snobrød, fik de voksne sig en øl og en pølse, eller en kop kaffe med kage - og en snak med "de andre".

 

Endnu en gang klappede det store arrangement, som Borgerforeningen har brugt meget tid og energi på: stille telte op, arrangere grill, lave kaffe, bage kage, hyre musikere, samle bål, få lydanlæg installeret, lave bål og snobrød til børnene og sikkert masser af andre ting, vi andre dårligt nok lægger mærke til - men som vi ville savne, hvis de pludselig ikke var der!

 

Foto: Heine Fricke

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010