glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

19. maj 2007

Luft din mening om landsbyen

 

KOMMUNE: Du er hermed inviteret til folkefest og borgermøde lørdag den 9. juni på Askov Højskole.

 

Vejen Kommune vil høre din mening og dine idéer.

 

Du er nemlig inviteret til borgermøde og folkefest med landdistrikterne i centrum. På Askov Højskole skal der nemlig lørdag den 9. juni fra kl. 9.30-15 tages udgangspunkt i, hvordan vi fremmer det gode hverdagsliv på landet her i Vejen Kommune.

 

Borgmester Egon Fræhr og formand for Fællesrådet af landsbysamfund, Conni Skovbjerg starter mødet op og derefter går direktør for Widevision.dk, Jeppe Søe på med et kærligt spark kaldet ”Jo større - Jo mindre!”

 

Både børn og voksne kan deltage i folkefesten, idet børnene får deres eget program med tegninger og modeller med udgangspunkt i, hvad de synes bedst om nu og hvad de kunne tænke sig i fremtiden.

 

Den samme opgave får de voksne i princippet - i deres program foregår det dog mere som debat. Debatten skal fældes ned direkte på dugen, som så til sidst offentliggøres.

 

Der bliver også tid til hygge og samvær og Vejen Kommune er vært ved forplejningen dagen igennem - du skal blot tilmelde dig (og børnene) på Vejen Kommunes hjemmeside eller direkte til Conni Christiansen, Økonomi og Plan, Vejen Kommune, tlf. nr.: 7996 6101 senest 1. juni.

 

I tilmeldingen bedes du angive, hvor mange voksne der deltager samt angive navn og adresse. Desuden oplyses, hvor mange børn over eller under 12 år, der deltager i mødet.

 

Tag imod kommunen opfordring og udfordring - giv din mening til kende om Glejbjerg og fremtiden i vores landsby. Måske har du idéer omkring kollektiv trafik, cykelstier, institutioner, fritidsliv, grønne områder - ja, alt er tilladt.

 

DU bliver hørt!

 

Læs mere

Invitation fra kommunen (PDF)

Vejen Kommunes hjemmeside

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010