glejbjerglogo.jpg (36260 byte)

Startside
Op
Sidste nyt
Det sker
Fremtidsdag
Byfest09
Bo i Glejbjerg
Ledige jobs
Mini-Bladet
Skole/Pasning
Fritid
Erhvervsliv
Foreninger
Links
Om os
videoklip
Det skete
Nyhedsbrev

Optimeret til: IE6+ 

  Resolution 800x600 +

Webansvarlige:
Ina T. Andersen
Conny Callesen

Teknik:
 
Bojan Visnjic

 

 

 

5. marts 2007

Nu er skoven klar til forår

 

SKOV: En lille gruppe borgere har taget et initiativ og gjort skoven bag jernbanen forårsklar til vandreture og udforskning.

 

Nu kan skoven bare grønnes, kan den!

 

Lørdag den 3. marts havde en gruppe borgere sat hinanden stævne til ”projekt klargøring” i skoven bag jernbanen. Her havde de sat sig for at rydde op i det vildnis, der efterhånden havde dannet sig, så skoven flere steder var nærmest ufremkommelig.

 

I tiden inden denne lørdag var bl.a. Banedanmark blevet kontaktet, ligesom ejerne af området var blevet adspurgt for at være sikker på, at de var med på idéen. Alle parter havde nikket ja og så var det bare på med arbejdstøjet.

 

Fra kl. 9 stod Thomas Ottosen klar med en lille morgendram til de friske fyre - ja, en enkelt motionsløber blev skam også indfanget på morgenjoggeturen. Efter drammen ventede det hårde arbejde med motorsav, med mere for John Kristensen, Jørgen Hansen og Thomas Ottosen, mens joggeren Kurt Frederiksen luntede videre. Sidst på eftermiddagen satte det arbejdsomme team kursen mod de ventende røde pølser hjemme hos Thomas.

 

- Ja, det var nu egentlig ikke meningen, det skulle have taget en hel dag, lød det muntert fra Thomas Ottosen, der var manden bag projektet.

 

- Men vi hyggede os så meget, at vi bare blev ved.

 

Nu mangler skoven bare, at det holder tørvejr et stykke tid, så stierne lige kan blive slæbt over, så de er mere jævne til naturfolkets vandreture i det gode vejr, vi vil opleve til sommer.

 

For godt vejr og skovture - det er vi klar til!

 

 

 

 

glejbjerglogofarver.jpg (38622 byte)

Erhvervsdrivende og foreninger

Dagli' Brugsen


GGI


Åstrup Sognearkiv

 

Glejbjerg KFUM IF


John Kristensen
 

Børnehuset
 

Åstrup Menighedsråd
 

Andelskassen


Glejbjerg Borgerforening
4H
 

GSF
 

Glejbjerg
 Antenneforening

 

Hotel Glejbjerg

 

Opdateret: 04. februar 2010